Vorig schooljaar is het Clusius College gestart met de BBL opleiding Food Process & Quality. 
In september is weer de mogelijkheid om in te stromen, het is dan ook nú het moment om deelnemers in te schrijven voor de opleiding. Onze huidige deelnemers ervaren de opleiding als uiterst prettig en leerzaam.  


Door de BBL opleiding bij het Clusius College wordt ik mij meer bewust van de werkzaamheden die ik uitvoer op mijn werk en hoe belangrijk ze zijn.


Werkgevers bieden deze werknemers de kans om deel te nemen aan de opleiding en de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen, er wordt zelfs al gesproken over een vervolg opleiding op niveau 4. Maar eerst de theorie in de praktijk brengen. 


Ik doe de BBL opleiding, omdat ik dan nog meer weet over mijn werk en daardoor ook beter mijn werk kan doen, van procesverbeteringen tot aan productkennis.

De opleiding Clusius Food Process & Quality is ontwikkeld in samenwerking met NHFood en de Onderwijsgroep Noordwest-Holland. Een modulair opgebouwde opleiding op niveau 3, bedoeld voor mensen die al werkzaam zijn in de levensmiddelenindustrie of daar graag willen werken. Het draait om (toekomstige) werknemers van kleinere en grotere bedrijven in de voedingsindustrie of werknemers die via een uitzendbureau werkzaam zijn in deze branche.
De opleiding bestaat uit 4 lesblokken verdeeld over 2 jaar en is zo samengesteld dat deze zowel interessant is voor medewerkers van de productie als voor medewerkers van de kwaliteitsafdeling. 

Meer weten of inschrijven kijk op de website van Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Meer nieuws

Jasper, Lars en Jesse Alkmaars Goud

Alkmaarse kaas: vruchtbare samenwerking bedrijfsleven en onderwijs

Een kaasstad zonder eigen kaas? Alkmaar verdient een eigen kaas met een eigen unieke uitstraling en...

FoodPortret: Jesse Tesselaar

Hoi mijn naam is Jesse Tesselaar. Ik zit op het Clusius College en ik doe de MBO - opleiding...
Eva van der Plas

Van der Plas Sprouts: duurzaam in mens en product

Met drie man sterk staan ze tegenwoordig aan het roer: de derde generatie van Van der Plas Sprouts...