FICA Summer Event 1

tot
Online

Tweedejaars Food Commerce & Technology studenten van Hogeschool Inholland Amsterdam & Delft presenteren hun Bedrijfsopdrachten. 

Programma: 

14.00 Welkom/ Aankondiging FICA Jubileum Event
14.10 Eerste presentatieronde – plenaire sessie
14.10 Vers+ – Groenten en Cressen: Het medicijn tegen COVID-19?
14.12 Vers+ Het groene Gebak: Heel Holland bakt Groen
14.14 Weber Cooling – Vacuümkoeling voor twee fase bakken
14.16 Weber Cooling – Vacuümkoeling in de bakkerij
14.18 NMK Esbaco/Donny Craves – Bean me up!
14.20 NMK Esbaco/ProeVkantoor – Toepasmogelijkheden reststromen pompoen
14.22 Sensorisch onderzoek groenteproducten
14.24 Gourmet Ingredients/Pulp Vision – Van verse gele uien naar appelpuree 32 brix

14.30 Eerste parallelle sessie – individuele sessie

15.00 Pauze

15.10  Trendcollege door Olga Haenen – ‘Insecten zijn goed eetbaar voor dier en mens’
 

 Tweede presentatieronde – plenaire sessie
15.40  Aahminozuren! – Een blik op het smaakprofiel bij fermentatie van plantaardige eiwitten
15.42 Dijklander Ziekenhuis – Sana Soups
15.44  Heerlijk van Dichtbij – Lokale afzet korte keten streekproducten
15.46 De Wickevoorter Stadsboeren – Een communicatieplan- en campagne voor de Wickevoorter Stadsboeren
15.48 Bonborange – Een duurzaam kwaliteitsplan
15.50 InCollab – LGDB-index voor Amsterdam Food Capital
15.55 Tweede parallelle sessie – individuele sessie
16.25  Discussie n.a.v trendcollege Olga Haenen – ‘Insecten zijn goed eetbaar voor dier en mens’

16.45 Prijsuitreiking en borrel

Meld je aan

Het linkje naar het online evenement ontvang je een dag van te voren in je mailbox